loader
img
Qui Som

¿T’agradaría formar part de la Comunitat Energètica Local d’Ontinyent?

La comunitat energètica local d’ontinyent es una associació de caràcter civil que ha nascut a partir de la necessitat de la ciutat de tindre un altra opció al respecte de l’us de l’energía.
Cada dia que passa veiem com la transició energètica cap a una matriu més sostenible i renovable es una realitat més urgent i accelerada, pero els ciutadans no tenen totes les ferramentes necessàries per a poder prendre decissions o adoptar mesures que puguen apropar-los cap a un consum més responsable i en armonía amb el medi ambient.

img
fancybox

Missió d'ajuda

Tenim l'obligació d'ajudar

fancybox

Visió d'ajuda

Podrem veure un futur millor

A partir d’aquest problema es on naix la comunitat energètia local, on es busca crear i impulsar iniciatives i projectes que aprofiten les caracterìstiques de la realitat urbana de la nostra ciutat (gran consum energètic concentrat, poca disponibilitat d’espais lliures, gran necessitat de mobilitat, entre d’altres) per aconseguir superar els reptes que ens planteja aquesta transició energètica.


La comunitat busca ser el paraigua associatiu que ampare des d’un punt de vista tècnic, jurídic, econòmic i administratiu els passos que hem de donar els ciutadans a l’hora de formar part d’aquestes iniciatives.

Está formada per ciutadans de la ciutat d’Ontinyent, empreses, associacions civils i empresarials i compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent. Per aixó, els estatuts garanteixen que qualsevol persona, empresa, associació, comunitat, entitat o institució pot formar part de la Comunitat i puga beneficiar-se de cada una de les iniciatives. A més, la Comunitat no té cap tipus de lucrament econòmic per el desenvolupament de les seues tasques, sino que es busca un model obert i participatiu on tots els socis puguen aportar la seua opinió de forma transparent.

¿T’agradaría formar part de la Comunitat Energètica Local d’Ontinyent?

img
img
Nuestros Fines

Nuestras Actividades